Förarnas sidointressen

admin      -    155 Views

Förarnas sidointressen

Motorsporten lockar, precis som många andra extremsporter, en speciell typ av människor. Även om de moderna bilarna är mer säkra än någonsin så är det ingen tvekan att de höga hastigheterna erbjuder spänning på hög nivå.

Michael Schumacher

Världens utan tvekan bästa och mest kända förare Michael Schumacher är även en av de som gillar spänning allra mest. I sitt privatliv var han känd för att engagera sig i många andra typer av extremsporter och fartfyllda hobbys. Under en period hade han till exempel en förkärlek för att hoppa fallskärm samt åka motorcykel.

Senaste sporten han hade fascinerat sig för var slalom där han även råkade vara med om en olycka för ett antal år sedan. Olyckan var så svår att han under lång tid låg i koma. Idag har han dock vaknat upp och är enligt rapporter på förbättringsvägen.

Jason White

Alla förare söker inte spänningen i form av höga hastigheter även utanför sitt jobb. Nascar-föraren Jason White har istället valt att satsa på en annan sport där spänningen infinner sig, trots att man bara sitter runt ett bord eller vid en datorskärm. Sporten som vi pratar 0m är självklart poker och Jason White har där bevisat sin kompetens på hög nivå. 2010 valde han nämligen att delta i WSOP eller World series of Poker som är dess fulla namn. Av de 6600 deltagarna slutade han på plats 348, högre upp än 95% av alla andra spelarna. Detta gav honom en vinst på över $30 000 vilket enligt twitterobservationer är betydligt högre än vad han skulle ha fått vid en Nascar-vinst.

Senaste inlägg

Kategorier

Arkiv